Διαγραφή φωτογραφιών Facebook

5 τρόποι διαγραφής φωτογραφιών στο Facebook Online ή σε υπολογιστή / smartphone

Εάν θέλετε να διαγράψετε φωτογραφίες στο Facebook για κάθε είδους λόγους, μπορείτε να δείτε αυτό το άρθρο. Συχνά ανεβάζουμε φωτογραφίες στο Facebook για να μοιραστούμε κάτι νέο ή να συνομιλήσουμε με φίλους για αστείες φωτογραφίες γύρω μας. Ως αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε πώς να διαγράψετε φωτογραφίες στο Facebook. Επειδή ανακαλύπτουμε πάντα ότι δεν είναι όλα κατάλληλα για επίδειξη στην πλατφόρμα. Αυτό το άρθρο μας δείχνει τις καλύτερες λύσεις για τη διαγραφή φωτογραφιών Facebook σε διαφορετικές περιστάσεις.

Διαγραφή φωτογραφιών Facebook


Τρόπος 1. Διαγράψτε φωτογραφίες στο Facebook για κινητά που προστέθηκαν από κάποιον άλλο

Σε ορισμένες περιπτώσεις, κάποιος δημοσίευσε φωτογραφίες στο Facebook για το iPhone σας χωρίς την άδειά σας. Και τότε οι φωτογραφίες θα είναι και στα άλμπουμ. Είναι αινιγματικό. Εδώ είναι η μέθοδος, με την οποία μπορείτε να διαγράψετε φωτογραφίες στο προφίλ Facebook. Για να μην βλέπουν άλλοι αυτοί, παρόλο που κάνουν κλικ στο "Προβολή φωτογραφιών μου" στην εφαρμογή Facebook.

1. Βρείτε το κουμπί "Περισσότερα" στο Facebook iOS σας στη δεξιά γωνία. Κάντε κλικ στο κουμπί μοιάζει με τρεις οριζόντιες γραμμές.

2. Επιλέξτε τη δεύτερη επιλογή «Φωτογραφίες».

3. Επιλέξτε τη φωτογραφία που προστέθηκε κάποιος άλλος χωρίς προειδοποίηση. Κάντε κλικ σε αυτήν τη φωτογραφία και η φωτογραφία θα μεγεθυνθεί.

4. Κάντε κλικ στην τρίτη επιλογή στην εφαρμογή Facebook. Μερικές φορές μπορούμε να το ονομάσουμε "Ετικέτα" κουμπί.

5. Όταν δείτε την ετικέτα σας, κάντε κλικ για να εμφανιστεί το "X".

6. Μετά από αυτό, μπορείτε να κάνετε κλικ στο "X" για να διαγράψετε φωτογραφίες στην εφαρμογή Facebook

Διαγραφή φωτογραφιών στην εφαρμογή Facebook

Αν και δεν μπορείτε να διαγράψετε φωτογραφίες στο Facebook iOS του άλλου ατόμου, μπορείτε να αποσυνδέσετε τη φωτογραφία σας στο Facebook. Προς το παρόν, ο σωστός τρόπος είναι να μιλήσετε με αυτό το άτομο για να διαγράψετε φωτογραφίες. Με την παραπάνω μέθοδο, το πρόβλημα για τη διαγραφή φωτογραφιών στο Facebook μπορεί να μειωθεί. Μπορείτε να συνεχίσετε να διασκεδάζετε με κάποιον άλλο στο Facebook.


Τρόπος 2. Διαγραφή φωτογραφιών στο Facebook messenger

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε καλά με το Facebook messenger. Το χρησιμοποιούμε για συνομιλία με φίλους ή για νέους. Ωστόσο, καθώς ανακαλύπτουμε περισσότερα για τη συνομιλία στο Facebook, προκύπτουν επίσης ορισμένα αναπόφευκτα προβλήματα. Μερικές φορές θέλουμε να διαγράψουμε φωτογραφίες στο Facebook messenger κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, για διάφορους λόγους, αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό. Συνολικά, χρειαζόμαστε λύσεις για να το λύσουμε.

Διαγραφή φωτογραφιών στο Facebook Messenger


Τρόπος 3. Διαγραφή φωτογραφιών απευθείας στο Facebook

1. Συνδεθείτε στο Facebook messenger, κάντε κλικ στη συνομιλία στην οποία βρίσκονται οι φωτογραφίες.

2. Επιλέξτε και πατήστε παρατεταμένα, κάντε κλικ στο αναδυόμενο παράθυρο με περισσότερες επιλογές.

3. Κάντε κλικ στο μικρό πλαίσιο στη δεξιά γωνία των φωτογραφιών.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί "Διαγραφή". Βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία του Facebook messenger και μοιάζει με σκουπιδοτενεκέ.

5. Το Facebook messenger θα εμφανίσει την τελική επιλογή, με την οποία θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να διαγράψετε. Κάντε κλικ στο κουμπί "Διαγραφή", μπορείτε να διαγράψετε φωτογραφίες στη συνομιλία Facebook.

Διαγραφή φωτογραφιών στο Facebook Online


Τρόπος 4. Διαγραφή φωτογραφιών στο Facebook από τη ρύθμιση τηλεφώνου

1. Συνδεθείτε στο Facebook messenger και κάντε κλικ στο κουμπί "Περισσότερα". Θα εμφανιστεί μια λίστα επιλογών. Όταν τα δείτε, κάντε κλικ στο κουμπί "Ρύθμιση τηλεφώνου".

2. Κάντε κλικ στο κουμπί "Γενικά" και, στη συνέχεια, επιλέξτε να καθαρίσετε τον χώρο αποθήκευσης.

3. Μετά από αυτό, όλες οι φωτογραφίες που έχετε στείλει στο παρελθόν θα αποδειχθούν. Επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να διαγράψετε.

Διαγραφή φωτογραφιών στο Facebook από τις Ρυθμίσεις τηλεφώνου

Η πιο ισχυρή μέθοδος είναι η διαγραφή της εγγραφής συνομιλίας με αυτό το άτομο. Δηλαδή, θα διαγράψετε όλα τα αρχεία συνομιλίας που δεν είναι ανακτήσιμα. Επομένως, προσέξτε εάν θέλετε να το κάνετε μόνο για τη διαγραφή φωτογραφιών στο Facebook.


Τρόπος 5. Διαγράψτε φωτογραφίες στο Facebook συγχρονισμένες από το iPhone

Είναι μια ενδιαφέρουσα λειτουργία στο Facebook iOS. Με αυτήν τη λειτουργία, μπορούμε να μοιραστούμε όλη μας τη ζωή με άλλους μέσω συγχρονισμού. Εν τω μεταξύ, δεν χρειάζεται να συνδεθείτε στην εφαρμογή Facebook για ενημέρωση. Ενώ χρειαζόμαστε ακόμα κάποιο απόρρητο, δεν είναι όλες οι φωτογραφίες κατάλληλες για εμφάνιση στην εφαρμογή μας στο Facebook. Επομένως, πρέπει να διαγράψουμε φωτογραφίες στο Facebook συγχρονισμένες από το iPhone. Επιπλέον, προτιμούμε να σταματήσουμε τον συγχρονισμό.

1. Μεταβείτε στο Facebook, πατήστε το κουμπί "Περισσότερα" στην επάνω αριστερή γωνία.

2. Κάντε κλικ στο όνομά σας στην κορυφή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Οι φωτογραφίες σας".

3. Όταν πατήσετε τη φωτογραφία, θα βρείτε το μικρό μολύβι στην επάνω δεξιά γωνία. Κάντε κλικ για να διαγράψετε φωτογραφίες στο Facebook που συγχρονίζονται από το iPhone.

Διαγραφή συγχρονισμένων φωτογραφιών στο Facebook

Τώρα, εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε το συγχρονισμό φωτογραφιών, πρέπει να κάνετε περισσότερα κλικ για να τον σταματήσετε.

1. Μεταβείτε στις φωτογραφίες, κάντε κλικ σε αυτές. Θα δείτε το κουμπί "Συγχρονισμός" στην επάνω σελίδα, αγγίξτε το.

2. Πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι επάνω δεξιά. Μετά από αυτό, πατήστε για απενεργοποίηση του συγχρονισμού φωτογραφιών.


Μετά από όλα αυτά, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες ό, τι θέλετε χωρίς να ανησυχείτε. Το Facebook είναι ένα μέρος που συγκεντρώνει πολλούς φίλους με τα ίδια ενδιαφέροντα που όλοι είναι ελεύθεροι να εκφράσουν. Παρόλο που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη διαγραφή φωτογραφιών στο Facebook, μπορείτε να το λύσετε εύκολα με τις οδηγίες που αναφέρονται παραπάνω. Όταν πρέπει να βελτιστοποιήσετε το προφίλ σας στο Facebook, η διαγραφή φωτογραφιών στο Facebook είναι απαραίτητη δεξιότητα. Απλά δοκιμάστε τον εαυτό σας τώρα.


Blog