Αποκλεισμός φωτογραφιών στο Facebook
 

Viewer Pro 120

WidsMob Viewer Pro

Ευκολότερη και ταχύτερη λύση για προβολή εικόνων και βίντεο σε Mac.

Λήψη για έκδοση Mac

* 100% καθαρό και ασφαλές

3,855,679 Downloads

Μεγάλη πώληση
Πρόγραμμα Ανταμοιβών

Πώς να αποκλείσετε φωτογραφίες στο Facebook χωρίς να το παρατηρήσετε

Μερικές φορές δεν σας αρέσει να επισημαίνονται από φίλους λόγω των ενοχλητικών φωτογραφιών στο Facebook. Επομένως, πρέπει να αποκλείσετε φωτογραφίες στο Facebook από φίλους για να αποφύγετε τους άλλους να δουν αυτές τις φωτογραφίες. Σε άλλες περιπτώσεις, δεν είναι διαθέσιμες στο κοινό όλες οι φωτογραφίες στο Facebook. Έτσι είναι επίσης απαραίτητο να μάθουμε πώς να αποκλείσετε φωτογραφίες στο Facebook από το κοινό. Όσον αφορά τον αποκλεισμό κοινής χρήσης φωτογραφιών στο Facebook και τον αποκλεισμό φωτογραφιών εξωφύλλου στο Facebook, μπορείτε επίσης να βρείτε τους τρόπους στις ακόλουθες ενότητες.

Αποκλεισμός φωτογραφιών στο Facebook

Μέρος 1. Αποκλεισμός φωτογραφιών στο Facebook από φίλους

Όταν επισημαίνονται στις φωτογραφίες του Facebook με κόλπα φίλων, άλλοι θα τις περιηγούνται επίσης αναζητώντας το όνομά σας. Ή μπορεί να μην σας ενδιαφέρει πολύ αυτές οι φωτογραφίες στο Facebook, αλλά δεν θέλετε να εμφανίζονται σε όλους τους φίλους σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλετε να ζητήσετε από τον φίλο σας να βγάλει μια φωτογραφία στο Facebook. Επομένως, πρέπει να αποκλείσετε φωτογραφίες στο Facebook από φίλους για να αποκρύψετε ορισμένες φωτογραφίες με ετικέτες σε συγκεκριμένους φίλους. Εδώ είναι η μέθοδος επίλυσης του προβλήματος του αποκλεισμού φωτογραφιών στο Facebook από φίλους.

1. Συνδεθείτε στο προφίλ σας στο Facebook.

2. Κάντε κλικ στο κουμπί "Ρυθμίσεις".

3. Επιλέξτε "Timeline and Tagging" στην αριστερή λίστα της σελίδας.

4. Βρείτε την τρίτη ερώτηση και επιλέξτε τη δεύτερη ρύθμιση.

5. Κάντε κλικ στο κουμπί "Επεξεργασία" στη δεξιά πλευρά.

6. Όταν δείτε την επιλογή ορισμού απορρήτου, κάντε κλικ σε αυτό.

7. Επιλέξτε "Only Me" ή "Custom" για να αποκλείσετε φωτογραφίες στο Facebook από φίλους.

Απόκρυψη φωτογραφιών με ετικέτες στο Facebook

Μετά από αυτό, μπορείτε να διαχειριστείτε ποιος μπορεί να δει αυτήν τη φωτογραφία με ετικέτα και ποιος όχι. Ρυθμίστε το απόρρητο αποκλείοντας φωτογραφίες στο Facebook από φίλους για να χρησιμοποιήσετε ετικέτες με άλλο τρόπο. Την επόμενη φορά που οι φίλοι σας δημοσιεύστε φωτογραφίες στο Facebook και σας επισήμανε ξανά, απλώς εφαρμόστε αυτήν την ικανότητα και χαμογελάστε σε αυτούς.

Μέρος 2. Αποκλεισμός φωτογραφιών στο Facebook από το κοινό

Μπορεί να μην γνωρίζετε ότι όλη η ανάρτησή σας θα είναι δημόσια αν δεν ορίσετε το απόρρητο στο παρελθόν. Αυτό φαίνεται φρικτό, όλοι μπορούν να λάβουν τα στοιχεία και τις καθημερινές σας υποθέσεις στο χρονοδιάγραμμα του Facebook, αναζητώντας μόνο το όνομά σας. Ως αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να αποκλείσετε τις φωτογραφίες στο Facebook από το κοινό. Μόνο αν θέλετε απλώς να δημοσιεύσετε κάτι σε όλους, είμαι βέβαιος ότι πρέπει να αποκλείσετε φωτογραφίες στο Facebook από το κοινό σε ορισμένες περιπτώσεις. Δεν χρειάζεται διαγράψτε φωτογραφίες στο Facebook για να αποκρύψετε αυτές τις φωτογραφίες στο χρονολόγιο. Απλώς πρέπει να κάνετε κλικ σε ορισμένες επιλογές και στη συνέχεια μπορείτε να αποκλείσετε τις φωτογραφίες στο Facebook από το κοινό.

1. Συνδεθείτε στο προφίλ σας στο Facebook.

2. Επιλέξτε "Ρυθμίσεις".

3. Επιλέξτε "Απόρρητο" στη σωστή λίστα.

4. Βρείτε την επιλογή "Ποιος μπορεί να δει τα πράγματά μου", είναι στην πρώτη θέση.

5. Κάντε κλικ στο "Περιορισμός προηγούμενων αναρτήσεων" όταν βλέπετε "Περιορισμός του κοινού για αναρτήσεις που έχετε μοιραστεί ....".

6. Επιλέξτε "Limit Old Posts" για να αποκλείσετε τις φωτογραφίες στο Facebook από το κοινό.

Αποκλεισμός φωτογραφιών στο Facebook από το κοινό

Αργότερα, οι αποκλεισμένες φωτογραφίες στο Facebook από το κοινό θα αλλάξουν σε φίλους. Επομένως, δεν θα ανησυχείτε για την ασφάλεια του προφίλ σας στο Facebook. Μοιραστείτε υπέροχες στιγμές με φίλους και καταγράψτε τη ζωή σας, αφού μπλοκάρετε φωτογραφίες στο Facebook από το κοινό.


Άνθρωποι επίσης:

Μέρος 3. Αποκλεισμός κοινής χρήσης φωτογραφιών στο Facebook

Εάν κάποιος μοιράστηκε τις προσωπικές σας φωτογραφίες στο Facebook χωρίς να σας ειδοποιήσει, είναι πραγματικά ενοχλητικό. Ίσως μπορείτε να προσθέσετε υδατογραφήματα στις φωτογραφίες σας στο Facebook. Ωστόσο, εξακολουθεί να μην είναι το βασικό σημείο για την επίλυση του προβλήματος. Δεν μπορείτε να αποκλείσετε φωτογραφίες στο Facebook για άμεση κοινή χρήση. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέξετε φίλους κατά την ανάρτηση. Επομένως, ο αποκλεισμός φωτογραφιών στο Facebook για κοινή χρήση εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλη ερώτηση για το Facebook.

1. Συνδεθείτε στο προφίλ σας στο Facebook.

2. Προσθέστε φωτογραφίες στο Facebook ως συνήθως.

3. Επιλέξτε τη ρύθμιση απορρήτου πριν από τη μεταφόρτωση.

4. Κάντε κλικ στο "Only Me" ή "Custom" για να ορίσετε με ποιον θέλετε να μοιραστείτε.

5. Μεταφορτώστε την ανάρτησή σας μετά από αποκλεισμό φωτογραφιών στο Facebook για κοινή χρήση.

Απόκρυψη φωτογραφιών στα άλμπουμ του Facebook

Επιλέξτε τους φίλους που πιστεύετε ότι δεν θα μοιραστούν τις φωτογραφίες σας χωρίς το επίδομά σας. Εν τω μεταξύ, μπορούν απλώς να μοιράζονται τις φωτογραφίες σας σε άτομα που είχατε επιλέξει στο παρελθόν. Μόνο λίγα άτομα μπορούν να δουν τις φωτογραφίες σας στο Facebook. Έτσι θα είναι πιο ασφαλές αποκλείοντας φωτογραφίες στο Facebook για κοινή χρήση.


WidsMob PhotoVault

Πρόγραμμα WidsMob Photo Vault - Κρατήστε τις προσωπικές σας φωτογραφίες κρυμμένες από άλλους. Είτε έχετε κάποιες προσωπικές φωτογραφίες, είτε σημαντικά έγγραφα σε JPEG, πρέπει να κρυπτογραφήσετε και να αποκρύψετε φωτογραφίες από άλλους, αυτό το πρόγραμμα μπορεί να είναι το ασφαλές θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών σας.

Λήψη για έκδοση WinΛήψη για έκδοση Mac

Μέρος 4. Αποκλεισμός φωτογραφιών εξωφύλλου στο Facebook

Οι φωτογραφίες εξωφύλλου αντιπροσωπεύουν τη γεύση. Ίσως έχετε αλλάξει για πολλά και δεν θέλετε να δείξετε σε άλλους. Ή απλώς θέλετε να κρύψετε τη φωτογραφία εξωφύλλου σας. Έτσι, μπορείτε να αποκλείσετε φωτογραφίες στο Facebook για κάλυψη για να τις κάνετε μυστικά. Ωστόσο, δεν μπορείτε να αποκλείσετε την τρέχουσα φωτογραφία εξωφύλλου σας. Το μόνο που μπορεί να βοηθήσει ο αποκλεισμός φωτογραφιών στο Facebook για κάλυψη είναι να αποκρύψετε τις προηγούμενες φωτογραφίες εξωφύλλου σας σε άλλους.

1. Συνδεθείτε στο προφίλ σας στο Facebook.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή "Φωτογραφίες".

3. Βρείτε και ανοίξτε προηγούμενες φωτογραφίες εξωφύλλου.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή «Επεξεργασία».

5. Επιλέξτε "Μόνο εγώ".

6. Κάντε κλικ στο "Τέλος επεξεργασίας".

Απόκρυψη φωτογραφιών στο Χρονολόγιο του Facebook

Με όλα αυτά που είχαν γίνει, μπορείτε να αποκλείσετε φωτογραφίες στο Facebook για προηγούμενα εξώφυλλα. Κανείς δεν μπορεί να τους δει εκτός από εσάς. Ωστε να μπορείτε να αλλαγή φωτογραφίας εξωφύλλου στο Facebook ελεύθερα χωρίς διαγραφή παλαιών. Αν και είναι κρίμα που ο αποκλεισμός φωτογραφιών στο Facebook για το παρόν εξώφυλλο δεν ήταν ακόμη διαθέσιμος.


Είναι πολύ απλό και βολικό να αποκλείετε φωτογραφίες στο Facebook από φίλους και να αποκλείετε φωτογραφίες στο Facebook από το κοινό. Αν και δεν έχει εμφανιστεί η άμεση λειτουργία του αποκλεισμού κοινής χρήσης φωτογραφιών στο Facebook και του αποκλεισμού φωτογραφιών εξωφύλλου στο Facebook. Μπορείτε επίσης να αποτρέψετε τα προσωπικά στοιχεία στο κοινό σε κάποιο βαθμό. Ο αποκλεισμός φωτογραφιών στο Facebook μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλά άλλα μέρη. Απλά κάντε το τώρα.


Peter Wood
Peter Wood
Ο Peter Wood, ανώτερος συντάκτης, επικεντρώνεται στο σχεδιασμό φωτογραφιών και στο λογισμικό και τις συσκευές επεξεργασίας.
Blog